Διαχείριση και ανάπτυξη eShop

Intelligent eCommerce & Online Solutions

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα και online εφαρμογές που εκτοξεύουν τις πωλήσεις σας…

Δημιουργούμε με μοντέρνα και φιλική σχεδίαση το δικό σας e-shop, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας σας. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη e-shop καθώς και την προώθηση & διαφήμιση των προϊόντων της επιχείρησής σας. Παράλληλα παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία σε γρήγορους server της εταιρείας μας, για συνεχή και ασφαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Υπηρεσίες ανάπτυξης e-shop

Ανάπτυξη e-shop με Μοναδικό Σχεδιασμό

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θέλουμε να είναι μοναδικό αλλά και να είναι εύκολα προσβάσιμο και με κατανοητό περιεχόμενο, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον για τους επισκέπτες. Θα αποπνέει την ποιότητα των προϊόντων σας και θα αναδεικνύει την εξειδίκευση των υπηρεσιών σας. Παράλληλα, θα δοθεί η απαραίτητη προσοχή στη λεπτομέρεια των στοιχείων-προϊόντων που θέλετε να τονιστούν, έτσι ώστε να διατηρηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του, μέσα από ένα πρωτότυπο και μοναδικό εικαστικό σχεδιασμό. Στόχος μας είναι ο απλός χρήστης να γίνει πελάτης της επιχείρησής σας!

Ανάπτυξη e-shop με Πλήρη Τεχνική Υποστήριξη

Η υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από εξειδικευμένο προσωπικό είναι ένα σημαντικό θέμα για την σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας. Σε ότι αφορά θέματα τεχνολογίας και διαδικτύου οι καθημερινές απαιτήσεις και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών δημιουργούν ανάγκες για επίλυση ζητημάτων από έμπειρο προσωπικό με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Επιπλέον, η τεχνική υποστήριξη της εταιρείας μας, παρέχει στον πελάτη την απαραίτητη εκπαίδευση στην αρχή και λειτουργική υποστήριξη στη συνέχεια.

Ανάπτυξη  e-shop με Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Διαθέτουµε έµπειρους αναλυτές-προγραµµατιστές τόσο για τη δηµιουργία και διαχείριση των βάσεων δεδοµένων µιας επιχείρησης, όσο και για την αποτελεσµατική προστασία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από κακόβουλες ενέργειες. Ταυτόχρονα παρέχουµε φιλοξενία σε γρήγορους server, για συνεχή και ασφαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήµατος

Ανάπτυξη  e-shop με Προώθηση & Διαφήμιση

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και υλοποίηση του digital marketing επιχειρήσεων μέσω μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών, την οποία εξελίσσουμε διαρκώς, ανάλογα με τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Υλοποιούμε την προώθηση και διαφήµιση του e-shop της επιχείρησής σας, με “έξυπνες” μεθόδους και στοχευμένες τεχνικές ανάλυσης των κοινών, μετατρέποντας τον απλό χρήστη σε πελάτη.